Beginnende belegger pagina 3

Na twee pagina's met vooral gratis producten en sites ga ik nu toch ook even over wat betaalde producten schrijven.

Ik verplicht u tot niets, maar ik denk dat het wel belangrijk is dat ik u ze even opnoem.

Zo heb ik eind 2010 een E-boek geschreven met de titel : De wereld volgens Tom.

Dat E-boek moest er wel komen. Nadat me van verschillende kanten was aangegeven dat in die verhalen die ik vertelde en schreef in feite wel een E-boek verscholen zat ben ik er maar eens aan gaan zitten. Het E-boek laat zien hoe ik denk over de rente, maar ook over de overname van de rol van Amerika door China. Ik kijk terug naar de geschiedenis om daarmee huidige zichtbare patronen te verklaren. Gezien de positieve reacties die ik mocht ontvangen denk ik dat ik daarmee een helder licht laat schijnen op dat deel van de wereldpolitiek. Ook u kunt straks 'zien' wanneer de rol van Amerika als wereldleider uitgespeeld is zonder dat Amerika dat op dat moment al door heeft. Sommigen denken dat dit nu al zo is, maar als u het E-boek leest, dan zult u zien waarom het nu nog (lang) niet zo ver is.

'Mijn' eigen grote betaalde beleggings advies en tip service is www.beursaccent.nl. Het is een service die uit twee mogelijke abonnementen bestaat. De basis van de service is de Professional service voor beleggers met grofweg een portefeuille van 10.000 tot 100.000 euro. Voor hen is het een rustige aandelen Buy and Hold opzet die inzet op belangrijke trends in de wereld.

Het tweede mogelijke abonnement is het Insiders abonnement voor beleggers met een portefeuille van tussen de 100.000 en 2.000.000 euro. Ook dat is een (actievere) aandelen Buy and Hold opzet die inzet op dezelfde trends, maar aangevuld met een zeer waardevolle Optie-Service die vooral inzet op het schrijven van opties.

Met de geschreven opties halen we binnen de Beursaccent Insiders service extra rendement binnen, maar missen we wel eens de klapper die de Professionals dan soms wel binnenhalen. Het stabielere rendement gaat hier ten koste van de windfall profits. De professional service is pertinent niet 'minder' dan de Insiders service.

Ik beleg zelf zowel zakelijk als privé volgens de BeursAccent Insider methode en neem dan ook zelf de posities ook in. Uiteraard laat ik daarbij weten wanneer ik zelf mijn transacties doe of gedaan heb. Normaal gesproken neem ik pas een positie in nadat deze rondgestuurd is. Als het anders is, dan heb ik daarover geschreven. De meeste beleggingen vinden trouwens plaats in winstgevende ondernemingen die vaak internationaal opereren en op meerdere beurzen genoteerd zijn. Vaak dus de grote degelijke bedrijven. We beleggen dan ook voor het inkomen, niet voor het speculeren.

Op pagina 4 laat ik nog wat aardige links de revue passeren:

Klik hier:  Beginnende beleggers Pagina 4

Wilt u terug naar pagina 2? Dat kan hier. Wilt u terug naar de eerste pagina? Klik hier.