Beginnende belegger Pagina 2

Beste beginnende belegger, we gaan verder met aanbiedingen die voor beginners in de beurs, en dus voor u, van groot belang zijn.

Zoals u ongetwijfeld al weet, bestaat er zoiets als "Technische Analyse" (TA). Dat is de techniek waarmee koersgrafieken bestudeerd en geanalyseerd worden.

Een prachtig TA programma wat ik daarvoor zelf ook gebruik is Trendzoeker. Het is niet gratis maar wel goedkoop en voordeel is, u kunt het eerst een maand gratis onbeperkt gebruiken. Valt het dus tegen, dan neemt u simpelweg de betaalde versie niet af. U bestelt het programma hier.

Als u eenmaal een Technisch Analyse programma heeft, of dat nu trendzoeker is of een ander programma, dan is het ook goed te weten hoe u die grafieken moet instellen en u ze daarna kunt lezen.

En van de belangrijkste instellingen is die voor de Japanse Candles. Die methode is werelds gebleken. Ook hier kan ik u gratis een enorme dienst bewijzen. Ik heb namelijk een prachtige site opgezet met daarop de patronen die u winst kunnen gaan brengen. Kijkt u op www.japansecandles.nl. Als u een gratis abonnement neemt op de dagelijkse Beursbox pagina, dan krijgt u het E-boek over de Japanse Candles gratis!

Nu moet u nog veel meer weten over Technische Analyse (TA). U gaat namelijk heel wat begrippen, indicatoren etc. tegenkomen. Ik heb voor u twee prachtige en ook weer gratis plekken waar u terecht kan:

De beursbox Kennis box: http://www.beursbox.nl/beurs-kennisbox/

En op www.beursblik.nl het woordenboek: http://beursblik.nl/beurs-woordenboek.html

Doe er uw voordeel mee. Er zit heel wat kennis verscholen in die sites. Ze hebben ook de nodige jaren gekost om op te bouwen. Ze zijn volledig gratis te bezoeken.

Wat hebben we nog meer? Wilt u dat weten, kijkt u dan op beginnende beleggers pagina 3.

Wilt u nu eerst terug naar de eerste pagina, dan kan dat hier.